Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا شیوا رئیس شورای رقابت در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  در رابطه با مصوبه ۴۷۳ که اخیرا در خصوص پیش فروش خودرو داده است، گفت:  مصوبه ۴۷۳ یکی از منصفانه‌ترین مصوبه‌ هایی است که در شورای رقابت به تصویب رسیده است.

او ۲ نکته را در خصوص این مصوبه با اهمیت دانست و گفت:  با توجه به اینکه در سال گذشته بیش از ۸۰۰ شکایت در خصوص پیش فروش خودرو داشته ایم،  بنابراین لازم بود وضعیت پیش خرید را تغییر دهیم و آن را طوری تغییر دهیم که شاکی نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای رقابت بیان کرد: اکثریت افرادی که خودرو خرید کرده اند، گفته اند مبلغی را که از پیش پرداخت کرده ایم، سودی برایمان نداشته است چرا که در این مدت یک سال، ارزش پول کشور شامل تورم شده، اما خودرویی که قصد خرید آن را داشته ایم را باید به قیمت روز و قیمتی که شورای رقابت مصوب کرده است، بخریم.

این مقام مسئول گفت: اکنون در رابطه با خریداران خودرو بی انصافی رخ داده است، چرا که با توجه به شرایط تورمی ارزش پول مردم کاهش پیدا کرده است. اگر ۵۰ میلیون پرداخت کرده اند، امروز آن پول ارزش ۵۰ میلیون ندارد و ارزش آن کم شده است.

شیوا  گفت: شورای رقابت برای حمایت از مردم و اینکه خودروساز نتواند از شرایط کنونی سواستفاده کند، درصدی از مبلغ خودرو را خودروساز دریافت می کند و و در نهایت  آن مبلغ، سهمی نهایی خودرو که شامل تورم بخشی می شود را شامل نمی شود. تصور کنید اگر بازار رقابتی داشتیم و خودرو‌ها را ارائه می‌کردند، آیا کسی می‌آمد پول پیش پرداخت به خودروساز بدهد تا در صف انتظار قرار گیرد؟

او ادامه داد: به دلایل شرایط پیش آمده وضعیت اکنون به گونه ای است که خودروساز از وضعیت تسلط استفاده می‌کنند و مصرف کننده چاره‌ای جز قبول کردن آن ندارد و نمی‌تواند خودرو را بخرد. 

این مقام مسئول گفت: بحث دیگر این است که خیلی از پیش فروش‌هایی که رخ می‌دهد هنوز معلوم نیست که این خودرو چه مشخصاتی دارد و با چه قیمتی عرضه خواهد شد. بسیاری با این شایعاتی که در این دوره خرید خودرو به نفع است، تحت تاثیر قرار می‌گیرند و فکر می‌کنند بهترین زمان برای سرمایه گذاری خودرو است، غافل از اینکه خودرو شاید در طی یک سال هم از نظر محتوایی تغییراتی خواهد داشت  و از نظر قیمتی نیز تفاوت خواهد داشت.

این مقام مسئول گفت:  برخی صحبت کرده اند این مصوبه خلاف قانونی است که هئیت وزیران داده است، در حالی که این صحبت به نفع مصرف کننده است. اگر هیئت وزیران چیزی را مصوب کند،  آن قانون نیست بلکه مصوبه هیئت وزیران است؛ اکنون شورای رقابت قانونمند تصمیم می‌گیرد.

رئیس شورای رقابت گفت: اگر مصوبه‌ای تحت عنوان حمایت از مصرف کننده باشد، اما در اصل به ضرر مصرف کننده باشد، باید به آن مصوبه شک کرد و باید مورد بررسی قرار گیرد. اگر همچین مصوبه‌ای باشد شک داریم به نفع مصرف کننده باشد، تمام غم ما این است که وضعیت مسلط خودروساز باعث نادیده گرفتن مصرف کننده نشود.

این مقام مسئول گفت: شورای رقابت وقتی تصمیمی گرفته است، تا شرایط تغییر نکند، مصوبه به قوت خود باقی است و شورا یک موضوعی را مورد بررسی مجدد قرار نمی‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو مقام مسئول گفت شورای رقابت مصرف کننده پیش فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۸۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ

به گزارش خبرگزاری مهر، شاپور صفری با اشاره به اینکه مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در حوزه قضائی چهارباغ در سال جدید با جدیت بیشتری در حال پیگیری است، مطرح کرد: با اعلام جهاد کشاورزی شهرستان مبنی بر تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی، اقدامات قانونی برای مقابله در همان مراحل ابتدایی اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه این تغییر کاربری‌ها در روستای «قوهه» بخش مرکزی در حال وقوع بود، افزود: با حضور نماینده دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان، مدیریت جهاد کشاورزی، عوامل نیروی انتظامی، یگان امداد و کلانتری‌های تابعه و با همکاری شهرداری چهارباغ و ادارات خدمات رسان برق و گاز نسبت به اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی اقدامات مقتضی انجام شد.

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ ارزش این اراضی که از تغییر کاربری آن جلوگیری شده را حدود ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و در خصوص ۱۶۰ قطعه اعمال قانون شده خاطرنشان کرد: در این عملیات اقدامات قانونی در خصوص ۱۶۰ مورد دیوارکشی غیرمجاز، ۱۲ مورد ویلا و بنای غیرمجاز در حال ساخت، ۵۰ مورد دپوی مصالح، ۹ مورد استخر و ۴۵ مورد محوطه سازی انجام شد.

کد خبر 6095144

دیگر خبرها

  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • قراردادهای سفر زاکانی به چین محرمانه است
  • چمران: قرار نیست درختی در محدوده پارک لاله قطع شود
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد